Avaruuspeite xxl

Halti Space Blanket, avaruuspeite – Vihreä – XXL

Halti Space Blanket, avaruuspeite – Vihreä – Makuupussien Varusteet | XXL

Space Blanket, avaruuspeite , Vihreä · 30 päivän hintalupaus · 100% tyytyväisyystakuu · 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus · Ilmainen palautus ja vaihto …

Lue lisää tuotteesta Space Blanket, avaruuspeite . 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Lifesystems Thermal bag, avaruuspeitto – Oranssi – XXL

Lifesystems Thermal bag, avaruuspeitto – Oranssi – Muut Retkeilyvarusteet | XXL

Kevyt ja lämmittävä survival-huopa, heijastaa takaisin yli 90 % kehon lämmöstä. Tuulenpitävä, vedenpitävä ja erityisen näkyvä tutkassa. 220 g. Tuotetiedot:

Lue lisää tuotteesta Thermal bag, avaruuspeitto. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Atom outdoors avaruushuopa – Puuilo

Atom outdoors avaruushuopa | Puuilo

Retkelle, autoon, reppuun, veneeseen, mökille, matkalle. Suojaa kylmältä, heijastaa lämpöä, sopii pieneen tilaan. Koko: 132 x 213 cm.

Retkelle, autoon, reppuun, veneeseen, mökille, matkalle.Suojaa kylmältä, heijastaa lämpöä, sopii pieneen tilaan.

Savotta Avaruuspeite – Mökkimies.com

Avaruuspeite kehitettiin alunperin vastaamaan NASAn avaruusohjelmien tarpeita ja se onkin nykyisin yksi suosituimmista eristepeitteistä eri sotilas-, …

Avaruuspeite kehitettiin alunperin vastaamaan NASAn avaruusohjelmien tarpeita ja se onkin nykyisin yksi suosituimmista eristepeitteistä eri sotilas-, poliisi- ja pelastusorganisaatioissa ympäri maailman. Peitteen materiaalina on alumiinipäällysteinen muovikalvo, joka on laminoitu vedenpitävällä muovikalvolla. Peitettä voidaan käytää joko säilyttämään lämpöä tai pitämään kuumuus poissa, riippuen olosuhteista. Peite on vedenpitävä, tuulenpitävä ja se hylkii likaa. Peite toimii erinomaisesti esimerkiksi kylmyyden eristäjänä vaeltajalla, joka on käynyt yöksi havupedille johonkin Suomen luonnon lukuisista laavuista.

Avaruuspeitot – Partioaitta

Avaruuspeitot ja muut suojapeitot tuovat turvallisuutta retkelle. Valmistaudu retkeen ja osta turvaksesi avaruuslakanan Partioaitan verkkokaupasta!

Care Plus EMERGENCY BLANKET 160X213CM – Avaruuspeite. Care Plus. EMERGENCY BLANKET 160X213CM – Avaruuspeite. 5,50 €. 1 väri. Saatavilla olevat koot. OneSize.

Retkeillessä sattuu ja tapahtuu. Avaruuspeitot ja muut suojapeitot tuovat turvallisuutta retkelle. Lämpö ja kylmää kestävät peitot ovat usein myös vettähylkiviä. Osta nyt avaruuslakanan Partioaitan verkkokaupasta!

Alumiininen auringonsuojapeitto – Kepeä Taival

Alumiininen auringonsuojapeitto

Kudotusta alumiiniverkosta valmistettu niin sanottu avaruuspeitto on kevyt ja erittäin tehokas auringonsuoja. Tämä peite on aitoa Alunimet -kangasta.

Tämä alumiinipeitto on markkinoiden laadukkain valinta, sen valmistaja on antanut teknisen lupauksen peiton vähentävän 70% auringon lämpövaikutuksesta. Tämä peitto on aitoa Alunimet -kangasta. Peitto toimitetaa

Retkeily | tokmanni.fi

Retkeily -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Edulliset tarvikkeet leirintään ja retkeilyyn – Biltema.fi

Bilteman laajasta valikoimasta retkeilystä ja ulkoilusta pitävät löytävät varmasti mieleisensä. Retkeilytarvikkeet voit tilata helposti myös …

Bilteman laajasta valikoimasta retkeilystä ja ulkoilusta pitävät löytävät varmasti mieleisensä. Retkeilytarvikkeet voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Suosittuja hakuja – Hakutulokset | Motonet Oy

… Uusimmat ensin, A-Ö, Ö-A, Edullisimmat ensin, Kalleimmat ensin, Tarjoukset ensin. Suosittuja hakuja. KOSTEUSMITTARI · LIUKUKISKO.

Keywords: avaruuspeite xxl