Bank Norwegian – Saat rahaa takaisin luottokortista ja pisteitä Norwegianilta

Bank Norwegian tarjoaa ainutlaatuisen luottokortin, jonka avulla voit hyötyä rahallisesti ja saada pisteitä Norwegianilta. Olitpa sitten matkustaja tai arjen ostoksia tekevä kuluttaja, tämä luottokortti tarjoaa monia etuja ja mahdollisuuksia. Lue eteenpäin ja tutustu tarkemmin Bank Norwegianin tarjoamiin palveluihin.

Cashback luottokortti

Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa käyttäjilleen cashback-ominaisuuden. Jokaisesta kortilla tehdyistä ostoista saat tietyn prosenttiosuuden rahaa takaisin. Tämä tarkoittaa, että tehdessäsi ostoksia päivittäisestä elämästäsi tai matkoiltasi, saat samalla rahaa takaisin tilillesi. Cashback-mahdollisuus voi vaihdella riippuen ostoksista, mutta se on aina suuri etu taloudellesi. Voit käyttää rahat tulevien ostosten maksamiseen tai vaikka säästää niitä lomapäivien rahoittamista varten.

Norwegian pisteet

Lisäksi Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa pisteitä Norwegianin kanta-asiakasohjelmasta. Saadessasi pisteitä matkoista, hotelleista tai muista palveluista, voit käyttää niitä tulevien matkojen maksamiseen tai muuhun Norwegianin tarjoamiin palveluihin. Sinun tarvitsee vain kerätä riittävästi pisteitä ja voit hyödyntää niitä haluamallasi tavalla. Norwegianin pisteohjelma tarjoaa upeita mahdollisuuksia matkailulle ja säästöille.

Asiakaspalvelu

Bank Norwegian panostaa erinomaiseen asiakaspalveluun ja haluaa pitää huolta asiakkaidensa tyytyväisyydestä. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit olla yhteydessä heidän ammattitaitoiseen asiakastukeensa. Bank Norwegianin asiakaspalvelu on tavoitettavissa usealla eri tavalla. Voit soittaa heidän asiakaspalvelunumeroonsa tai lähettää sähköpostia. Jos tarvitset apua suomeksi, Bank Norwegian tarjoaa myös suomenkielistä asiakaspalvelua. Voit olla yhteydessä heihin omilla sivuilla tai puhelimitse löytyvien yhteystietojen avulla. Sinua autetaan mielellään ja varmistetaan, että voit hyödyntää kaikki Bank Norwegianin tarjoamat edut.

Omat sivut

Bank Norwegianin käyttäjänä voit kirjautua omille sivuille, jossa voit tarkastella ja hallinnoida omaa talouttasi. Voit tarkastella korttitapahtumiasi, suorittaa maksuja ja seurata pisteiden kertymistä. Omat sivut tarjoavat sinulle helpon tavan seurata ja hallita taloudellisia asioitasi, jotta voit hyödyntää Bank Norwegianin tarjoamia palveluja ollessasi liikkeellä tai kotona.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Bank Norwegianin cashback luottokortti?

Bank Norwegianin cashback luottokortti tarjoaa prosentin suuruisen cashbackin kaikista kortilla tehdyistä ostoista.

Miten voin ansaita Norwegian pisteitä?

Ansaitset Norwegian pisteitä lentämällä Norwegianin lennoilla tai käyttämällä Norwegianin yhteistyökumppaneiden palveluita.

Millainen on Bank Norwegianin asiakaspalvelu?

Bank Norwegianin asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22 ja heitä voi tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse.

Onko Bank Norwegianin asiakaspalvelua saatavilla suomeksi?

Kyllä, Bank Norwegianin asiakaspalvelua saa myös suomeksi.

Miten pääsen Bank Norwegianin omille sivuille?

Bank Norwegianin omille sivuille pääsee kirjautumalla omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Artiklen Bank Norwegian – Saat rahaa takaisin luottokortista ja pisteitä Norwegianilta har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 12 anmeldelser