Itäkeskuksen Clas Ohlson – Suomen suurin rautakauppa

Itäkeskuksen Clas Ohlson on Suomen suurin rautakauppa, joka sijaitsee Helsingissä. Rautakauppa tunnetaan laajasta valikoimastaan, ystävällisestä palvelusta ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Itäkeskus Clas Ohlson palvelee asiakkaita monipuolisesti eri tarpeisiin tarjoten tuotteita niin kodin elektroniikkaan, remontointiin kuin puutarhaan.

Itäkeskuksen Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman tuotteita

Itäkeskuksen Clas Ohlson tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kodin eri tarpeisiin. Rautakaupasta löytyy monipuolinen valikoima työkaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa, piha- ja puutarhatuotteita, sekä remontointitarvikkeita. Olipa kyseessä pieni kodin korjausprojekti tai suurempi remontti, Clas Ohlsonin valikoimasta löytyy tarvittavat välineet ja tarvikkeet.

Elektroniikkaliike Helsingissä
Clas Ohlson tunnetaan myös erityisesti laajasta elektroniikkavalikoimastaan. Rautakaupasta löytyy muun muassa tietokoneita, puhelimia, televisioita, äänentoistolaitteita sekä erilaisia kodin elektroniikkatuotteita. Clas Ohlsonin myymälästä saa myös monipuolista asiantuntija-apua eri tuotteiden valintaan sekä asennukseen liittyvissä kysymyksissä.

Itäkeskuksen Clas Ohlsonin aukioloajat

Itäkeskuksen Clas Ohlson on avoinna päivittäin, maanantaista sunnuntaihin. Myymälä palvelee asiakkaita laajan aukioloajan puitteissa. Viikonloppuisin rautakauppa on avoinna hieman lyhyemmän ajan, joten kannattaa tarkistaa ajankohtaiset aukioloajat ennen vierailua. Clas Ohlsonin aukioloajat tarjoavat joustavuutta asiakkaille, jolloin he voivat hoitaa ostokset omien aikataulujensa mukaan.

Asiakaspalvelu ja palautusoikeus

Itäkeskuksen Clas Ohlson panostaa erityisesti ystävälliseen asiakaspalveluun ja tarjoaa asiantuntevia vinkkejä ja neuvoja tuotteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Rautakaupasta löytyy myös monipuoliset palautusoikeudet, mikä tarjoaa asiakkaille turvallisuuden tunteen ostopäätöksen teossa. Mikäli tuote ei vastaakaan odotuksia, sen voi palauttaa ilman suurempia hankaluuksia.

Kilpailukykyiset hinnat ja tarjoukset

Clas Ohlsonin Itäkeskuksen myymälä tarjoaa kilpailukykyiset hinnat tuotteisiinsa. Lisäksi rautakauppa järjestää säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joista voi tehdä edullisia löytöjä. Clas Ohlsonin verkkosivuilta voi myös löytää ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjatuotteet, jolloin ostosten tekeminen on helppoa ja vaivatonta.

“Itäkeskuksen Clas Ohlson on täydellinen paikka viettää päivä remonttisuunnitelmien parissa. Laaja valikoima ja ystävällinen palvelu tekevät ostoskokemuksesta miellyttävän.”

– Tyytyväinen asiakas

Puhelinnumero Aukioloajat Osoite
010 277 7777 Ma-Su: 9-21 Itäkatu 1-5, 00930 Helsinki

Yhteenveto

Itäkeskuksen Clas Ohlson on Suomen suurin rautakauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita kodin eri tarpeisiin. Rautakaupasta löytyy laadukkaita työkaluja, kodinkoneita, elektroniikkaa, piha- ja puutarhatuotteita sekä remontointitarvikkeita. Clas Ohlsonin ystävällinen asiakaspalvelu ja kilpailukykyiset hinnat tekevät ostoskokemuksesta miellyttävän. Tervetuloa tutustumaan Suomen suurimpaan rautakauppaan Itäkeskuksessa!

Ofte stillede spørgsmål

Missä Itiksen Clas Ohlson sijaitsee?

Itiksen Clas Ohlson sijaitsee Itäkeskuksessa.

Mitä tuotteita Clas Ohlson myy?

Clas Ohlson myy laajan valikoiman tuotteita, kuten elektroniikkaa, kodintarvikkeita, työkaluja ja paljon muuta.

Mitkä ovat Clas Ohlsonin aukioloajat Helsingissä?

Clas Ohlsonin aukioloajat Helsingissä vaihtelevat, mutta yleensä se on avoinna päivisin ja iltaisin.

Onko Clas Ohlsonilla verkkokauppaa Suomessa?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita Suomessa.

Kuinka kauan Clas Ohlson on toiminut Suomessa?

Clas Ohlson on toiminut Suomessa jo useita vuosia ja se on vakiinnuttanut asemansa suosittuna rautakauppana.

Voiko Clas Ohlsonista ostaa lahjakortteja?

Kyllä, Clas Ohlsonista voi ostaa lahjakortteja, jotka sopivat hyvin lahjaksi eri tilaisuuksiin.

Onko Clas Ohlsonilla oma asiakasohjelma?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on oma asiakasohjelma, jossa voit kerätä bonuksia ja saada erikoistarjouksia.

Voiko Clas Ohlsonista ostaa lahjan suoraan toisen henkilön osoitteeseen?

Kyllä, Clas Ohlson voi toimittaa lahjan suoraan toisen henkilön osoitteeseen haluamanasi päivänä.

Miten Clas Ohlson hoitaa takuupalautukset?

Clas Ohlsonilla on selkeät takuuehdot, ja takuupalautusten hoitaminen sujuu yleensä helposti heidän asiakaspalvelunsa kautta.

Tarjoaako Clas Ohlson asennuspalvelua?

Kyllä, Clas Ohlson tarjoaa asennuspalvelua tietyille tuotteille. Voit kysyä lisätietoja henkilökunnalta tai verkkokaupasta.

Artiklen Itäkeskuksen Clas Ohlson – Suomen suurin rautakauppa har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 40 anmeldelser