Koripalloteline xxl

Portable Basketball Stand Deluxe, koripalloteline, BLACK – XXL

Pure2Improve Portable Basketball Stand Deluxe, koripalloteline – BLACK – Koripallotarvikkeet | XXL

Vakaa ja tukeva koripalloteline, renkaan halkaisija 45 cm. Korin korkeutta voi säätää 230 ja 305 cm:n välillä. Helppo siirtää. Portable Basketball Stand …

Lue lisää tuotteesta Portable Basketball Stand Deluxe, koripalloteline. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Pure2Improve Portable Basketball Stand, koripalloteline – XXL

Pure2Improve Portable Basketball Stand, koripalloteline – BLACK – Koripallotarvikkeet | XXL

Lue lisää tuotteesta Portable Basketball Stand, koripalloteline. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Koripallot ja varusteet | XXL

koripallot-ja-varusteet Koripallovarusteet – Joukkuelajit | XXL

XXL:stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä koripallot ja varusteet. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Wilson, markkinoiden parhaaseen hintaan.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta koripallot-ja-varusteet Koripallovarusteet XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Koripallovarusteet 30 päivän hintalupauksella.

Wilson Mini Hoop Fanatic, minikokoinen koripalloteline – XXL

Wilson Mini Hoop Fanatic, minikokoinen koripalloteline – BLUE/BLACK – Koripallotarvikkeet | XXL

Mini Hoop Fanatic, minikokoinen koripalloteline, BLUE/BLACK. Kirjoita tuotearvostelu. 14,99. 16,99. XXL-hinta. Mini Hoop Fanatic, minikokoinen …

Lue lisää tuotteesta Mini Hoop Fanatic, minikokoinen koripalloteline. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Spalding Platium TF Portable 54″, koripalloteline – STD – XXL

Spalding Platium TF Portable 54″, koripalloteline – STD – Koripallotarvikkeet | XXL

Platium TF Portable 54″, koripalloteline, STD · 30 päivän hintalupaus · 100% tyytyväisyystakuu · 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus · Ilmainen palautus ja vaihto …

Lue lisää tuotteesta Platium TF Portable 54″, koripalloteline. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Portable Basketball Stand Premium, koripalloteline, BLACK

Pure2Improve Portable Basketball Stand Premium, koripalloteline – BLACK – Koripallotarvikkeet | XXL

14.7.2021 — Liity XXL Reward-jäseneksi. Kanta-asiakasklubi kaikille, jotka rakastavat urheilua, ulkoilua ja erityisetuja. Liity jäseneksi.

Lue lisää tuotteesta Portable Basketball Stand Premium, koripalloteline. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Pure2Improve Koripallokori ja verkko – Sininen – XXL

Pure2Improve Koripallokori ja verkko – Sininen – Koripallotarvikkeet | XXL

Lue lisää tuotteesta Koripallokori ja verkko. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Korit ja telineet – Koripallo – Urheilu – Verkkokauppa.com

Korit ja telineet – Koripallo – Urheilu – Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Koripallo | Karkkainen.com verkkokauppa

Koripallosettiin kuuluu koripallo, siirrettävä koripalloteline, johon kiinnitetään kori. Myös seinälle kiinnitettäviä koripallo koreja löytyy.

Koripallon suosio säilyy

Koripallo on urheilulaji, jota pelataan yleensä sisätiloissa. Pallopelissä kaksi viisi henkistä joukkuetta pelaavat vastakkain. Pelin tarkoituksena on saada pallo vastustajan puolen korista yläkautta läpi sekä puolustaa oman puolen koria virheitä tekemättä.

Koripallopeli on todella suosittu vapaa-ajan harrastus, ja koripallokorin voi ostaa vaikka omalle takapihalle, jotta harjoitelu on helpompaa. Useat nuoret kokoontuvat esimerkiksi koululle tai rannalle, josta löytyy koripallokenttä- ja kori. Koripallo on hyvä harrastus ja yhdessä olemisen muoto. Siihen nuoria kannattaa aivan kannustaa. Ja mikä sen kannustavampaa kuin hankkia omalle pihalle kunnon pelivälineet.

Koripallon säännöt
Koripallossa ei saa taklata, vaikka se onkin kontaktilaji. Palloa ei myöskään saa kuljettaa käsillä eikä myöskään lyödä nyrkillä tai potkia jaloilla. Jos palloa kuljettaa sen jälkeen, kun on jo pysähtynyt, se vihelletään kaksoiskuljetukseksi. Pelaajan pitää joko syöttää tai heittää pallo koriin, jos hän pysähtyy kuljetuksen jälkeen.

Koripallojoukkueessa saa olla enintään 12 pelaajaa. Kentälle niistä menee kerralla vain viisi. Yhdessä ottelussa pelataan vähintään neljä erää. Erän pituus on 10 minuuttia, mutta NBA:ssa pelataan 12 minuuttia pitkiä eriä. Erätauot ovat pituudeltaan: 2 minuuttia, 15 minuuttia ja 2 minuuttia.

Palloa saa pitää kädessään enintään viisi sekuntia, kun seisoo paikallaan. Muulloin palloa pitää kuljettaa tai syöttää se toiselle pelaajalle, ellei sitten yritä tehdä koria. Joukkueen pitää tuoda pallo keskirajan yli hyökkäyspuolelle kahdeksassa sekunnissa. Kun pallo saadaan haltuun omalle joukkueelle, täytyisi pallo saada koriin 24 sekunnin aikana. Pallon voi myös menettää, jolloin vastapelaajilla on sama sääntö.

Koripallon historiaa
Koripallo keksittiin Yhdysvalloissa vuonna 1891, kun kanadalaiselle opettajalle annettiin tehtäväksi keksiä uusi laji, jota nuoret voisivat pelata talvisin. Ensimmäinen virallinen ottelu pelattiin maaliskuussa vuonna 1892. Pelipallona käytettiin aluksi jalkapalloa, mutta vuonna 1894 otettiin käyttöön aito koripallo.

Koripallosta tuli todella suosittu ympäri maailmaa ja varsinkin Yhdysvalloissa. NBA (National Basketball Association) perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1946, jotta ammatilaispelaajien otteluita voitaisiin tuomaroida. Lajin yleisyys kasvoi huimaa vauhtia.

Koripallo tuli olympialaisiin vuonna 1936. Vuonna 1950 pidettiin ensimmäiset koripallon maailmanmestaruuskisat, jotka olivat Argentiinassa. Vuoden 1992 jälkeen myös maajoukkueissa pelaavat ammattilaiset ovat päässeet pelaamaan olympialaisissa.

Kärkkäisen myymälöistä sekä verkkokaupasta löydät itsellesi ja perheellesi oivat koripallovälineet. Koripallokoreja sekä pihalle, että ulos. Koripallosettiin kuuluu koripallo, siirrettävä koripalloteline, johon kiinnitetään kori. Myös seinälle kiinnitettäviä koripallo koreja löytyy. Myös muita harjoitukseen liittyviä tuotteita on saatavilla.

Keywords: koripalloteline xxl, xxl koripalloteline